CommLab giro555 krijgt een vervolg

Yvonne van Vliet 28-09-2022
329 keer bekeken 0 reacties

Eind vorig jaar organiseerde Logeion een goedbezocht C-Café over de ontknoping van het CommLab voor Giro555. Een succes, want resultaten uit CommLabs worden nu een regelmatig terugkerend onderdeel van de programmering van Logeion.

Het magazine van Logeion heeft 3 pagina’s gewijd aan deze eerste CommLab, en Giro555 was onder de indruk van de analyse en het advies van de CommLab-deelnemers.

Was dat het? Nee, dat was het bij lange na niet. De teamleden van deze CommLab zijn inmiddels zo betrokken geraakt bij de organisatie en het vraagstuk, dat ze spontaan hebben aangeboden om het bureau van Giro555 te assisteren bij de implementatie van het advies. Samen met CommLab-begeleider Jacco Dros is het advies via online ‘Strategic Doing’-werksessies uitgewerkt in een haalbare en effectieve toepassing van de adviezen. Zodat Giro555 buiten actietijd en met vernieuwende invulling van partnerships beter bereik van bestaande en nieuwe doelgroepen realiseert binnen actietijd. 

Heleen Platschorre, communicatieadviseur bij Giro555, vertelt: “We zijn heel blij met het aanbod van de teamleden van het CommLab en de heren van Strategic Doing. Uit de werksessies is een aantal concrete toepassingen van het advies gekomen. Eind deze maand leggen we het voor aan ons Giro555-Coördinatorenteam, zodat we samen met onze staf deze plannen kunnen realiseren. We hopen jullie later dit jaar de eerste resultaten te kunnen laten zien.” 

Wil je zelf een CommLab starten? Of eerst je ideeën eens toetsen? Neem contact op met Andre Manning van het bureau of Marjan Jansen Manenschijn van het bestuur via een e-mail naar info@logeion.nl. 

Afbeeldingen

U bevindt zich hier

Momenteel bevind je je op Logeionline, de online samenwerkplek van Logeion. Verdwaald? Ga terug naar www.logeion.nl 

Cookie-instellingen